قصد دارم چیزهایی را به شما بگویم که تا به حال هیچ متخصص اطفالی نگفته !پس هر بار که خواستی در مورد فرزندت یک اقدام درمانی انجام بدهی مثلا دارو بدهی , بستری در بیمارستان و … یاد این نوشته بیفت .
هیچ می دانستی بدن تواز هفت لایه تشکیل شده ؟ هفت لایه ! بله درسته .لطفا کمی زمان صرف کن و این مطلب را تا به انتها بدقت و کلمه به کلمه مطالعه کن . جوری بخوان که انگار سلامت تک تک عزیزانت به این خواندن تو بستگی دارد .
من سعی کردم این مطلب را تا حد ممکن ساده بنویسم تا عامی ترین افراد جامعه هم بتوانند از آن بهره مند بشوند .
مطابق علم جنين شناسي اندام های بدن حاصل تقسيم سلولی جنين اوليه به سه لايه اصلی اکتودرم , مزودرم و آندودرم مي باشند.هر کدام از اين لايه های اصلي بعدا عضو خاصی از بدن را می سازند .
قدیم ها وقتی که معلم می خواست چیز جدیدی روی تخته سیاه بنویسد مطالب قبلی را پاک می کرد حالا از تو می خواهم تخته سیاه ذهنت را از تعصبات پزشکی پاک کنی و هر چه تا به حال در مورد مطالب پزشکی از رسانه ها یاد گرفته ای فعلا فراموش کنی و با ذهن بدون قضاوت بقیه مطلب را بخوانی . قبل از ادامه ویدئو زیر را حتما ببین
پوست سطحی ترین لایه بدن است و مثلا قلب و مغز لایه های عمقی.از دیدگاه پزشکی هر چه عضوی حیاتی تر باشد با دقت بیشتری محافظت می شود.به نظر جراحت پوست کشنده تر هست و یا صدمه به مغز ؟ پس می بینید که خداوند مغز را درون جمجمه قرار داده تا از آن محافطت بیشتری بشود تا به راحتی صدمه نبیند .
در هوميوپاتی اعتقاد بر اين است که اگر بيماری اصولی درمان نشود سرکوب یا به عبارتی علامت درمانی خواهد شد و به ارگان های مهم تر وارد مي شود, مثلا اگزما یا حساسیت دوران کودکی در اثر عدم مداوای صحيح بدلیل استفاده از کورتون و پمادهای شیمیایی تبديل به آسم مي شود يا با درمان های شیمیایی فشار خون بالا تبديل به ديابت و کم کاري غده تيروئيد می شود.
تا به حال این سوال برای شما پیش نیامده که چرا آمار سرطان ,دیابت و … این همه در مملکت ما زیاد شده ؟!
ما در بیمارستان و مطب مکرر با مواردی سرو کار داريم که مثلا بيماری اوليه فردي روماتيسم مفصلی بوده است ولي به دليل درمان سرکوب گر بعدها دچار بیماری ام اس و يا حملات اضطراب و افسردگی شده است.
در دوران کودکي بيماری ها عمدتا به لايه سطحی پوست مربوط مي شوند به همين دليل است که گرفتاري هاي پوستی در اين سنين شايع است مثل سرخک ,سرخجه , آبله مرغان, تب خال , اگزمای شيرخوارگی ,روزئولا و از این دست .اگر شما از جمله کادر درمان و یا پزشک متخصص اطفال باشید همین جا صحت حرف های من را تایید می کنید .
در سنين نوجوانی بيشتر بيماری های سيستم عضلانی اسکلتي را مي بينيم ,در سنين ميانسالی بيشتر بيماری هاي قلبی و عروقی که همه اين ها نتيجه سرکوب درماني است .شاید شما هم شنیده اید که می گویند سن سکته قلبی و یا بیماری مهلک فشار خون بالا در ایران بسیار پایین آمده است .
درمانی صحيح و غير سرکوب گرانه است که دو مشخصه اصلي داشته باشد:
بعد از درمان بيمار احساس خوب بودن از درون و نيز افزايش انرژی داشته باشد .
بدنبال درمان بيماري از لايه های عميق تر به لايه هاي سطحی تر برسد .
مثلا بدنبال درمان آسم دچار ضايعات پوستی بشود يا مثلا بدنبال درمان فشار خون بالا دچار علايم تنفسی بشود که این را از نظز طب هومیوپاتی می گویند و هر چيزي که برعکس اين باشد نشانه سرکوب است, مثال درمان فشار خون بالا يا عمل قلب باز و دچار شدن به ديابت و يا علايم روحي روانی .
اجازه بدهید مطلب را کمی بشکافیم .شما بهتر از من می دانید کودکان نسبت به بزرگسالان از بیماری های کم تر و سبک تری و نیز سلامت ذهنی بالاتر برخوردارند و از طرفی دیگر حسادت , خساست , رذالت و … در کودکان غالبا دیده نمی شود . ما در اینجا فقط صحبت از بیماری های جسمی نمی کنیم بلکه دوست داریم از مشکلات ذهنی هم که خیلی مهم تر هستند صحبت کنیم.
از دیدگاه هومیوپاتی بدن به هفت لایه کارکردی طبقه بندی می شود
همان طور که قبلا گفته شد سطحی ترین لایه پوست هست.یکی از شایع ترین بیماری ها در سنین کودکی آلرژی پوستی که از هر سه کودک حداقل یکی با آن درگیر هست.کودکانی که مراجعات پزشکی می کنند و برای آن ها کورتون تجویز می شود بعد از مصرف بیماری آن ها به ظاهر مدتی خوب می شود ولی در واقع بهبودی صورت نگرفته بلکه بیماری از سطح به عمق منتقل شده است یعنی درگیری ریه ها و همان آسم.حداقل پنجاه درصد کودکانی که برای آن ها تشحیص آسم گذاشته شده است در سنین پایین تر سابقه آلرژی پوستی داشته اند.
حالا سوال اساسی این جاست : پس چرا پنجاه درصد دیگر آن هایی که آلرژی پوستی دارند دچار آسم نمی شوند ؟ جواب دقیقا این هست : به این دلیل که آن ها بیماری شان را سرکوب نکردند شاید مراجعه پزشکی نکرده اند و یا شاید از داروهایی مثل کورتون استفاه نکرده باشند .
صحبت از کورتون شد دوست دارم کمی در مورد داروهای کورتونی صجبت کنم .حتما تا بحال با کلمه کورتون يک جورهایی آشنا هستيد. حتما ديديد خودتان يا اطرافيان می گویند که دکتر براي سرماخوردگی ما دگزامتازون نوشت يا مثلا براي درد روماتيسمی مراجعه پزشکی کرديم به روماتولوژيست و دکتر براي ما پردنيزولون نوشت. داروهايی مثل دگزامتازون , بتامتازون,هيدرو کورتيزون ,فلوسينولون ,فلو تيگازون ,تريامسينولون , کلوبتازول , پردنیزون …. همگی از خانواده کورتيکوستروئيدها هستند که مخصوصا در کشور ما بطور وحشتناک استفاده می شود , حتي براي يک عفونت ويروسی! .
در بسياري از بيماري های خودايمنی مثل روماتيسم مفصلی , هپاتيت خودايمنی ,بيماري MS ,سرطان ,بيماری لوپوس و ….. استفاده مي شود بمنظور سرکوب سيستم ايمنی و رفع علايم بيمار براي همين اين دسته از داروها را مهارکننده سیستم ایمنی یا Immune Suppressiveمی نامند.البته اين گروه داروها فقط به کورتيکوستروئيدها محدود نمی شوند و داروهای ديگری مثل متوترکسات , آزاتيوپرين و ….. به نوعی به خانواده Immune Suppressive ها مربوط می شوند.
شايد احمقانه بنظر برسد ولي واقعيت دارد ,تصورش را بکنيد که از کنار رودخانه اي رد می شويد و با فرياد کمک خواهانه جوانی در حال غرق شدن مواجه شويد , شما دو راه داريد تا صدای اين جوان را ساکت کنيد :
اول این که او را نجات بدهيد و دوم با يک پاره آجر توي سرش بزنيد تا ساکت شود . در هر دو صورت شما موفق شديد.
اگر می بينيد کسي دچار علايمی شده بخاطر اين است که سيستم حياتی اين فرد با يک اختلال درونی مواجه شده است و سعی دارد به زبان علايم ما را از وجود آن مطلع کند استفاده از داروهای مهار کننده سیستم ایمنی فقط پاک کردن صورت مسئله است.
می پردازیم به ادامه مطلب .خیلی خلاصه بگویم , اولین لایه که گفتیم لایه پوست هست دومین لایه سیستم تنفسی و گوارشی ,سومین لایه بافت عضلانی و اسکلتی .دقت کرده اید چقدر مشکلات مربوط به کمردرد و روماتیسم مفصلی و از این دست در جامعه زیاد شده .اگر فردی درمان سرکوب گرانه فرقی نمی کند کورتون و یا … برای مشکلات تنفسی از جمله آسم, عفونت ریه و یا مشکلات گوارشی استفاده کند بتدریج بیماری او عمیق شده و به لایه سوم می رسد.
دقت کرده اید چند درصد جامعه مشکلات گوارشی دارند این افراد به جای این که سبک زندگی خود را درست کنند ترجیح می دهند از درمان های پزشکی استفاده کنند و نتیجه چه می شود ,بله این می شود که بعد از مدتی مشکلات استخوانی و عضلانی به سراغ او می آید و این بار به جای دکتر گوارش به متخصص ارتوپد یا روماتولوژیست مراجعه می کنند , سناریویی که به کرات در دوستان , آشنایان و شاید خودمان مشاهده می کنیم .
و اما چهارمین لایه حوزه قلب و عروق هست .بیماری هایی مثل فشارخون بالا , سکته قلبی و ضربان نامنظم قلب که امروزه زیاد اسم آن به گوش ما می خورد .دوستان در نظر داشته باشید پروسه سرکوب بیماری الزاما ترتیبی نیست یعنی این طور نیست که حتما این مراحل به ترتیب طی بشوند , ای بسا که بدلیل سرکوب شدید ,بیماری مستقیم از لایه یک به چهار عمقی بشود یا به عبارتی مراحل دو و سه خیلی سریع بگذرند جوری که ما متوجه آن ها نشویم .
شاید شما هم شنیده اید که می گویند سن سکته قلبی و یا بیماری مهلک فشار خون بالا در ایران بسیار پایین آمده است .
و اما از لایه پنجم یعنی بیماری های سیستم غددی درون ریز مثل تیروئید و لوزالمعده و … امروزه زیاد از دیابت و مشکلات تیروئید می شنویم .دقیقا مثل لایه های قبلی , سرکوب بیماری های سطحی تر منجر به عمیق شدن آن ها به لایه پنج می شود .
البته در نظر داشته باشید که مطلب به این سادگی هم که ما توضیح دادیم نیست بلکه از ظرافت های بسیار زیادی برخوردارست و می شود یک کتاب حجیم در مورد آن ها نوشت ولی ما سعی کرده ایم در حد درک عموم توضیح بدهیم. اما لایه ششم که حتم دارم خیلی از آن خاطره داشته باشید ,لایه بیماری ذهنی , روحی و روانی.
چقدر اضطراب , افسردگی ,اختلالات خلقی و مشکلات شخصیتی در جامعه داریم تمام این ها مربوط می شود به لایه ششم کارکردی .دلیل وجود این هم اختلالات روانپزشکی در جامعه برمی گردد به سرکوب بیماری های جسمی.حتما خیلی از شما این تجربه را دارید که مثلا مادر , پدر ,مادربزرگ و یا فردی در فامیل شما بعد از عمل جراحی قلب باز اخلاق و رفتارش به کلی تغییر کرده , غیرقابل تحمل شده ,گوشت تلخ شده و … و یا در ساده ترین حالت خوابش به هم خورده و دچار اختلال خواب شده این ساده ترین مثالی بود که می شد زد و به همین ترتیب الی آخر .
دقیقا فرق درمان به روش هومیوپاتی و شیوه پزشکی در این هست که ما از لحاظ هومیوپاتی فردی را درمان شده می دانیم که علاوه بر برطرف شدن مشکل جسمی اش از سلامت ذهنی هم برخودار بشود در صورتی که سلامت ذهنی در درمان های پزشکی جایگاهی ندارد .
ملاک سلامت از دیدگاه پزشکی انجام چند آزمایش و احیانا سونوگرافی , تصویربرداری و غیره هست اگر این ها سالم بودند ما برچسب سلامت را به شخص مورد نظر می زنیم ,در صورتی که ما می دانیم انسان اشرف مخلوقات است و فرق انسان با دیگر موجودات در سلامت ذهن اوست.
در نهایت وقتی بیماری از این هم بیشتر سرکوب بشود و از همه این لایه ها عمقی تر بشود بیماری های سرطانی , اختلالات خودایمنی و ناهنجاری های ژنتیکی رخ می دهد.
شاید شما هم دیده یا شنیده اید که عده ای می گویند این خلاف عدالت خداوند است که یک بچه با فلان بیماری ژنتیکی یا بیماری لاعلاج بدنیا بیاید ,او که مقصر نیست .بله درست هست او مقصر نیست ولی والدین و یا اجداد او طبق قوانینی که توضیح داده شد بیماری های جسمی خود را از طرق گوناگون سرکوب کرده اند و حالا نتیجه می شود اختلالات کروموزومی و به اصطلاح مشکلات ژنتیکی .
جهان هستی دارای قوانین طبیعی ست که همیشه کار می کنند چه خوشایند ما باشد و یا خیر ,مثلا آب در صفر درجه یخ می زند و در صد درجه به جوش می آید , چه راضی باشیم یا نه . قوانین سرکوب بیماری ها هم از جمله قوانین طبیعی هست که روش درمانی هومیوپاتی موفق به شناخت آن شده و همیشه و همه جا کار می کند و صادق هست .
حتما با خواندن این متن تا حدودی متوجه شده باشید چرا این قدر بیماری در مملکت ما زیاد هست , صف های طولانی تامین اجتماعی ,مطب های شلوغ ,اورژانس های آن چنانی و …
این سناریو برای شما آشنا نیست ;
بیمار بدلیل کم خونی به متخصص داخلی مراجعه می کند و دارو دریافت می کند.چند ماه بعد دچار درد استخوانی می شود این دفعه به فوق تخصص روماتولوژی مراجعه می کند و درمان می شود.مدتی بعد دچار فشارخون بالا می شود ولی این بار به متخصص قلب مراجعه می کند و دارو دریافت می کند و مشکلش برطرف می شود.ماه ها بعد متوجه وجود دیابت در خود می شود و این بار به فوق تخصص غدد مراجعه می کند و برای دیابت مجبور به مصرف انسولین می شود و به همین ترتیب تا ناگهان متوجه می شود که سرطان گرفته است .
.سناریویی که ما به کرات با آن در بحث کلینیک و بیمارستان روبرو هستیم.همراهان بیمار می گویند که بیمار خوب بود مشکلی نداشت یک دفعه سرطان گرفت ! همه می دانیم که پروسه ابتلا به سرطان ناگهانی نیست این همان چیزی ست که عامه مردم از آن بی اطلاع هستند .
اگر در اطرافیان فردی گرفتار سرطان سراغ دارید از او این سوال را بپرسید که آیا در حداکثر شش ماه قبل از ابتلا به سرطان دست کاری جراحی , مصرف دارو و یا مثلا اعمال زیبایی انجام نداده است ؟ جواب او قطعا بله خواهد بود .علامت درمانی و یا پدیده سرکوب می تواند بیماری را تا حد ابتلا به سرطان عمیق کند .نیروی حیاتی بدن انسان تمایل دارد تهدیدات سلامت را به طور ذاتی به لایه های سطحی منتقل کند مثل انواع خال , زگیل , برآمدگی های پوستی , آبریزش بینی ولی ما با دست کاری های عمدی و سهل انگارانه بدن خودمان بیماری ها را درونی می کنیم.
یکی از مثال های دست کاری های پزشکی پدیده شوم زیبایی و استفاه از انواع و اقسام جراحی ها و دستگاه ها از جمله لیزر و غیره هست که دیر یا زود می تواند با سرکوب درمانی ,فرد استفاده کننده از آن ها را در سراشیبی ابتلا به سرطان قرار دهد.
آیا سرکوب یا به عبارتی علامت درمانی فقط در درمان های پزشکی رخ می دهد ؟
جواب : خیر .هر روش درمانی و استفاده غلط از هر چیزی که خاصیت دارویی داشته باشد می تواند منجر به سرکوب بیماری و عمیق شدن علایم بشود . حتی روش درمانی هومیوپاتی ! درمان هومیوپاتی هم چنانچه به شکل آکادمیک و توسط یک فرد تحصیل کرده این رشته انجام نشود می تواند مثل درمان های مرسوم پزشکی بلکه هم بدتر برای فرد بیمار مشکلاتی ایجاد کند.
با این توضیحات نه چندان کامل حتما تا به حال متوجه شده اید چرا کودک شما زیاد مریض می شود از این دکتر به آن دکتر هر کدام یک آنتی بیوتیک و یه روش را پیشنهاد می کنند بچه شما چند روز خوب هست و دوباره روز از نو .غافل از این که بمرور سیستم ایمنی و نیروی حیات او در حال کم شدن هست.
چنانچه تمایل دارید برای مشکل خود از روش درمانی هومیوپاتی استفاده کنید به لینک بروید: